Competicions

En aquest apartat trobaràs tota la informació necessària sobre les competicions que es realitzaran a la Torres Lan Part.

Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) és un videojoc de trets en primera persona desenvolupat per Valve Corporation en cooperació amb Hidden Path Entertainment, i és el quart joc de la saga Counter-Strike, sense comptar Counter-Strike: Online. Va ser llançat al mercat el 21 d’agost de 2012 per a les plataformes de Microsoft Windows, Mac OS X i Xbox 360, mentre que va patir un retard en Playstation 3. Posteriorment, la versió per a Linux va estar disponible al públic el 22 de setembre de 2014.

League of Legends (LoL abreujat) és un videojoc multijugador en línia de camp de batalla desenvolupat i publicat per Riot Games per a Microsoft Windows i MacOS. El joc segueix un model freemium i està recolzat per microtransaccions, i es va inspirar en el Warcraft III: The Frozen Throne mod, Defence of the Ancients.

Hearthstone (abans conegut com Hearthstone: ‘Heroes of Warcraft’) és un joc de cartes col·leccionables en línia creat per l’empresa Blizzard Entertainment. Està centrat en l’univers de Warcraft, i és de descàrrega gratuïta, encara que amb compres opcionals per accelerar el ritme de col lecció de cartes i accés a continguts extra.

El joc va ser anunciat el 22 de març del 2013, però, durant el PAX East 2013 es va presentar una demo.1 2 Es va publicar oficialment el 11 de març del 2014. Actualment està disponible per a Windows, OS X i dispositius mòbils iOS i Android. A més de la col·lecció de cartes inicial (Bàsica i Clàssica), Hearthstone introdueix de manera regular expansions (Goblins vs Gnoms, El Gran Torneig, Murmuris dels Déus Antics, Màfies de Gadgetzan, Viatge a Un’Goro, Cavallers del Tron Gelat, i la més recent: kobolds & Catacumbes) i aventures (la Maledicció de Naxxramas, Muntanya Roca Negra, la Lliga de Expedicionaris i Una Nit en Kharazan) amb noves cartes i mecàniques.

A principis de maig de 2015 es va arribar als 30 milions de comptes registrades a Hearthstone

FIFA 19 és un videojoc de futbol, desenvolupat per Electronic Arts i publicat per EA Sports Canadà i EA Sports Romania. És el 25è de la sèrie de videojocs de la FIFA. Va sortir a la venda el 29 de setembre de 2017, sent la portada del mateix Cristiano Ronaldo.1 Així mateix, compta amb una edició «Icona» amb Ronaldo a la portada.2 Aquest és el segon joc de la FIFA en la sèrie, després de l’anterior FIFA 17, a emprar el motor de joc Frostbite, amb excepció de les versions per a Play Station 3, Xbox 360 i Nintendo Switch.3

Overwatch és un videojoc de tipus shooter en equips en primera persona desenvolupat per Blizzard Entertainment. Va ser llançat al públic el maig del 2016 per a Microsoft Windows, PlayStation 4 i Xbox One.

Overwatch posa als jugadors en equips de sis persones, amb cada persona escollint un de diversos herois disponibles cadascun amb moviments i habilitats úniques. Els herois estan dividits en quatre classes: Atac, Defensa, Tanc i Suport. Els jugadors de cada equip treballen junts per atacar i defensar punts de control o per atacar / defensar “càrregues” (objectius mòbils que es mouen al voltant del mapa). Els jugadors amb cada joc acumulen punts que els atorga recompenses estètiques que no afecten l’acompliment de joc.

El joc va ser anunciat el 7 de novembre de 2014 durant la BlizzCon 2014, i la seva versió beta tancada va ser estrenada el 27 d’octubre de 2015. La data de llançament de la beta va durar des del 5 de maig fins el 9 de maig per a tots els jugadors.

Durant el primer semestre de l’any 2017, s’anuncia que Overwatch ha aconseguit arribar als 1.000 milions de dòlars en beneficios1

PlayerUnknown’s Battlegrounds (Estilizado como PUBG) es un videojuego de batalla en línea multijugador masivo desarrollado por Brendan Greene y publicado por Bluehole para Microsoft Windows, Xbox One, PlayStation 4, Android e iOS. El juego se basa en el estilo Battle Royale de los mods previamente desarrollado por Brendan “PlayerUnknown” Greene para otros juegos, pero ampliado independientemente bajo la dirección creativa de él mismo. En el juego, hasta cien jugadores saltan en paracaídas desde un avión a una isla, donde tienen la libertad de moverse hacia un lugar determinado que ellos mismo elijan y buscan armas y equipo para matar a otros jugadores mientras evitan ser asesinados. El área segura disponible del mundo del juego disminuye en tamaño durante la partida, dirigiendo a los jugadores sobrevivientes a áreas más reducidas y forzando enfrentamientos. El último jugador o equipo en pie gana la partida.