Normativa Heartstone

Regles Ràpides

Per jugar la modalitat 1vs1 de Hearthstone, has d’afegir el teu rival al client de Blizzard (Battle.net). Un cop afegits, hauràs de realitzar una sol·licitud de batalla i jugar.

Estan permesos totes les baralles i cartes. No està permès abandonar el desafiament. Fer-ho implicarà la derrota automàticament.

En cas que l’enfrontament sigui a Bo3, hauràs d’indicar a l’organització i al contrincant de quins herois jugaràs, i passar una captura de pantalla al teu rival en la qual demostris que només tens una baralla de cada un d’aquests herois. Tenir més d’una baralla d’un heroi que vagis a jugar suposarà una derrota automàticament.

El vencedor de l’enfrontament haurà d’informar a l’organització en la qual es vegi el nom de tots dos jugadors i el motiu de la victòria. El perdedor haurà d’indicar derrota. Recorda que tens 15 minuts per presentar-te.

Si després d’indicar Victòria o Derrota no hi ha resultat o s’ha indicat Conflicte per part de, com a mínim, un dels dos jugadors, el partit serà marcat com Conflicte. En aquest cas, simplement hauràs d’esperar a que un àrbitre ho resolgui. 

Reglament ràpid i assistència

Regles

  • Al millor de 3 partides, amb la modalitat “Last Hero Standing”, format Standard.
  • Estan permesos tots els herois, cartes o baralles.
  • En les partides Bo3 Last Hero Standing guanyarà el primer que guanyi 2 partides.
  • En Bo3 Last Hero Standing què perdi una partida de la sèrie ha de canviar d’heroi, mentre que el seu oponent haurà de mantenir la baralla jugada.
  • Si perds no pots sortir del desafiament a crear una nova baralla, has de venir amb les baralles preparades.
    Només es pot fer servir una baralla per cada heroi.
  • Abans de començar (abans d’acceptar el desafiament) has de passar al teu rival una captura de pantalla dels malls que faràs servir per comprovar que no es repeteixin herois. Per a això hauràs d’indicar les tres classes que faràs servir a través dels organitzados.

Assistència

  • Tens 15 minuts per presentar-te a la partida a partir de l’hora marcada al web a la secció de HeartStone > Horaris. Si un dels jugadors no s’ha presentat dins aquest termini, es donarà la victòria a l’altre.

Preguntes frequents

P: Pots usar qualsevol baralla o carta?
R: Sí, estan permesos tots els herois, cartes o baralles, segons el format del torneig (Estàndard o Salvatge)

P: Hi ha alguna limitació de pols arcà?
R: No, no hi ha cap limitació per a les baralles pel que fa a pols arcà.

P: Durant un partit Last Hero Standing pots canviar de baralla o cartes?
R: Si perds una partida en el format Last Hero Standing has de canviar de baralla. El que ha guanyat ha de mantenir la baralla. No fer-ho comportarà perdre aquesta partida automàticament.

P: Durant un partit Conquest pots canviar de baralla o cartes?
R: Si perds una partida en el format Conquest pots canviar de baralla o repetir. El que ha guanyat haurà de canviar la baralla i no fer-la servir més durant tot l’enfrontament.

P: Has guanyat el partit i l’oponent no ha posat el resultat, què has de fer?
R: Contacta amb els àrbitres perquè se’t de la victòria ja que has posat el resultat.

P: Quant de temps has d’esperar al meu oponent?

R: 15 minuts, després d’aquest temps pots reportar que el teu oponent no s’ha presentat

P: Enmig d’un desafiament pots sortir entre partida i partida a crear baralles?

R: No, no es poden crear baralles enmig d’un desafiament, has de venir amb les baralles ja preparades. Sortir del desafiament (o tenir més d’una baralla per heroi en cas de tornejos amb DeckSelect) suposa la pèrdua del desafiament.