Normativa CS:GO

Normativa CS:GO Bo1

Ban inicial – Ronda de ganivets
Per decidir qui comença jugant al bàndol Terrorista o Antiterrorista, es juga una ronda de ganivets, en què tots els jugadors tenen un ganivet com a única arma. L’equip que guanyi la ronda de ganivets podrà triar en quin bàndol volen començar.

Característiques de la partida / Configuració del servidor

Tots els mapes es juguen amb les opcions de joc competitiu. El nombre màxim de rondes és 30. Si un equip guanya 16 rondes, guanya el mapa. Si els equips estan empatats 15:15, s’apliquen els paràmetres de temps extra.

Configuració del temps extra

Si un partit està empatat després de 30 rondes (15.15) el temps extra comença de forma automàtica.
Els temps extra es juguen a un màxim de tres rondes (3 rondes en cada costat) i uns diners inicial de 16.000. Si els dos equips segueixen estant empatats després del temps extra, dit temps extra continuarà amb les mateixes condicions fins que hi hagi un clar guanyador.

Ubicació del servidor

Els servidors seran proporcinados per Play Part Soses.

Espectadors / GOTV

El coach està permès. Per a això haurà d’estar inscrit en l’alineació i quan entri al servidor posar al xat! Coach.

Captures de pantalla

Cada equip ha de fer una captura de pantalla de la taula de puntuacions després de la fi de cada mapa, perquè es vegi clarament quina ha estat la puntuació i quin equip ha guanyat.

Mapes permesos

de_cache
de_cobblestone
de_inferno
de_mirage
de_nuke
de_overpass
de_train

Elecció del mapa

Cada equip elimina un mapa successivament hast aque només en quedi un.
L’equip amb el dorsal més baix començarà amb el procés (serà l’Equip A).

Scripts

L’ús d’scripts en general està estrictament prohibit. Les úniques excepcions són els scripts de compra (buy), canvi (toggle) i demo.

Trampes

L’ús de qualsevol eina que afecti el funcionament del joc aliena a Steam i el mateix joc durant els partits està estrictament prohibida.
Abusar dels errors o intentar aconseguir avantatge mitjançant l’observació d’una retransmissió en directe també està estrictament prohibit.

Error del servidor

En el cas que el servidor falli i es perdi la puntuació, ha de carregar-se el mapa de nou i les puntuacions s’han de restaurar mitjançant una còpia de seguretat per part d’un àrbitre, en cas de no haver-hi els jugadors han d’escriure “kill” a la consola del desenvolupador fins que es restauri la puntuació prèvia.

Pauses

Cada equip comptarà amb quatre (4) pauses d’una durada d’un (1) minut en cada mapa. Aquesta pausa es sol·licitarà posant! Pause al xat del joc.